Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

Tiera

So, everyone is welcome to Tiera-Schleichstable.

Elikkäs

Tiera on siis kesällä 2011 netin maailmaan ilmaantunut, lähes koko aikansa virtuaalisena toiminut schleich-talli. Alumperin Tiera toimi nimellä, tuomi, mutta sittemmin nimi on vaihtunut Tieraksi.

Ylläpitäjäksikin häthätää tulkittavissa oleva Kuutamohullu, eli minä, olen keräillyt schleichejä vuodesta 2008 lähtien ja laskea en ole uskaltanut, mutta vakaa epäilykseni on, että yli sadan päästään varsin kirkkaasti. Keräilyn aloittaessani niitä tuli hankittua paljonkin, mutta nykyään ostelen tarkan harkitusti ja keräilymielessä. Sen verran tyyriitä muovimutikoita ovat. Keräilyn mukana tuli tietysti se, että rakentelin talleja ja varusteita elukoilleni. Se tapa ei ole kadonnut mihinkään, vaikka tämänhetkinen tallini onkin ollut vireessä jo ainakin puoli vuotta. Niin tosiaan ja on edelleen. Kaikenmloisen näpertelyn ystävä kun olen niin olen tehnyt satuloita ja suitsia ihan nahasta ja mielestänikin jonkun kerran saattanut onnistuakin hommassani. Varusteita saatan väsätä myyntiinkin, jos aika ja pinna riittää, mutta toistaiseksi en mene lupailemaan mitään.

Yksi ylpeydenaiheeni ovat Tieran kustomoidut eläimet. Niistä tunnetuimpana ehkä iki-ihana oripoikani Lekadema. Kustomeja on jonkun verran tehty näin v-tallin lopettamisenkin jälkeen. Näistä yksi suosikkini on äkäinen shetlanninponiori Komentaja Kepakko, joka asustelee ystäväni Huskyn tiluksilla. (Husky oli Pajunummen Schleich-tallin ylläpitäjä.)

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

 

Copyt

Ulkoasu: (c) Kuutamohullu (css-koodit (c) Mikibi - Silvertear)

Kaikki sisältö ja kuvat: (c) Kuutamohullu

 

Kaikki kuvat & grafiikka By: Kuutamohullu

©2019 Tiera - suntuubi.com