Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

 [ Kirjoita ]

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

25.06.2017 17:36
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia.

Pelissä klaanien tavanomainen elämä kuitenkin hankaloituu entisestään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee ja katoaa, ja metsän pitkään säilynyt tasapaino järkkyy huolestusttavalla tavalla. Kuinka heidän käy, kun ainoaksi vaihtoehdoksi susien häätämiseen tuntuu jäävän vain yhteistyö klaanien välillä? Voivatko kissat lopultakin unohtaa lukuisia vuodenaikoja kestäneet erimielisyytensä ja keskittyä yhteiseen viholliseensa?

Nimi: Melinda
Kotisivut: http://taikaopistoraven.suntuubi.com/

10.06.2015 18:38
Taikaopisto Raven tarjoaa oppitunteja, kuvalinkitetyn koulun ja shoppailua kuvallisella kauppakadulla.

Tule taistelemaan tupapisteistä, metsästämään keräilykortteja tai vaikka sisustamaan omaa huonettasi. Ravenissa on monipuolista aktiviteettia! Tervetuloa mukaan (:

Nimi: Erika & Cassie
Kotisivut: http://worldofcats.suntuubi.com/

26.06.2013 22:49
'Olin jo kuuden kuun ikäinen oppilas ja sain mennä yksin metsälle. Näin puiden takana metsän reunalla kotikisun. Mulkaisin tätä vihaisena siitä, että tämä oli tunkeutunut reviirillemme. Tämä katsoi minua pelokkaasti, ja loikki sitten takaisin aidalle nukkumaan. Lähdin takaisin leiriin. Kun saavuin piikkihernetunnelin suulle, kuulin kuinka klaani katseli surullisena kissan ruumista aukiolla. Huusin muille:
"Mitä on tapahtunut?" juoksin aukiolle ja yritin tunnistaa ruumista.
"Punahäntä on kuollut", joku huusi joukon perältä. Tunsin surun pistävän sydämeeni, kuin mäyrän kynnet. Tunsin kuinka kyynel valui poskeani pitkin ja tippui lopultakin maahan. Miksi Punahäntä oli tapettu?'

Olet tervetullut ihka uudelle soturikissa tarinasivulle, jossa voit tehdä oman hahmon ja kirjoittaa sillä tarinoita. Nyt vain liittymään!

Nimi: Pölähdys
Kotisivut: http://horsebreeding.suntuubi.com

05.05.2013 05:18
Oletko koskaan kuullut Horse Breeding tallista? Jos et, niin kannattaa lukea seuraavat lauseet!

Horse Breeding, lyhyemmin kuitenkin Bredu on hevoskasvattamo, jossa kasvatetaan Paint- hevosia. Pyrimme kasvattamaan hyvä luonteisia, kestäviä ja rohkeita Paint- hevosia, jotka pärjäisivät myös erinlaisissa kisoissa. Emme kuitenkaan takaa, että kasvattimme olisi huippu luokkaa, ja että ne pärjäisivät kaikissa mahdollisissa kisoissa! Takaamme kuitenkin sen, että hevonen on hyväluonteinen, kestävä, rohkea ja rakenteeltaan hieno!

Tule siis tutustumaan erinlaisiin paint- hevosiin, ja varaa meiltä vaikka ori! ;) Muistathan, että myös sinun orisi on tervetullut joukkoomme!

Kaikki kuvat & grafiikka By: Kuutamohullu

©2019 Tiera - suntuubi.com