Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Klikkaa kuva suuremmaksi ^

nimi: Ceres Mountine

kutsumanimi: Ceres

syntynyt: 1.2.2008 (8v.)

skp: Ori

rotu: Kylmäveriristeytys (eniten Friisiläistä)

säkä: 167 cm

kasvattaja: Kuutamohullu

omistaja: Kuutamohullu

koulutustaso: Ko: HeB Re: 50cm

painotus: Yleis

luonnekuvaus:

Ceres on ankean menneisyytensä takia kovin arka ja suhtautuu uusiin ihmisiin varauksella. Sen kanssa työskentelevällä ihmisellä kannattaa olla esim. sama huivi tai takki. Näin herramme tunnistaa sinut paremmin. Lapsista Ceres pitää. Tosin lasten on muistettava olla rauhallisia. Iso hevonen ei välttämättä viitsiydy katsomaan jalkoihinsa. Tallin hevosista tulee parhaiten toimeen Moonin, Tundran, Tunturin ja Redin kanssa.

Ratsastaessa Ceres on rauhallinen ja tottelee käskyjä hyvin. Tietty epävarmuus kuitenkin säilyy ja ventovieraita se ei laske selkäänsä. Taidokas ratsastaja saa aikaan kauniita ja sulavia koululiikkeitä, se tosin vaatii vaivannäköä. Esteradalla Ceres on varsinainen köntys. Maastoon menoa ei suositella, ainakaan yksin. Hebulin saatuaan hevonen juoksee sine tänne kuin päätön kana.

Hoitaessa Ceres luimii lähes kaikille. Usein miten se ei kuitenkaan pure taikka potki. Laitumelta haettaessa se on jokseenkin hankala tapaus, sillä Cereksellä on tapana juoksuttaa hoitajaparkaa pitkin laidunta. Se on kin parasta hakea yhdessä jonkun toisen hevosen kanssa. Ja noh, kun sen karsinaan saa on edessä harjaus ja varustaminen. Harjan se sietää moitteetta, mutta voi mikä peto kaviokoukku onkaan! Puhumattakaan satulasta. Näiden hirveiden petojen takia Ceres tulee varustaa aina käytävällä tai johonkin aidanpaaluun sidottuna.

Muuta:

-20°c Toppaloimi -25°c sisään

Esteillä pintelit etusiin

Kaikki kuvat & grafiikka By: Kuutamohullu

©2019 Tiera - suntuubi.com