Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Klikkaa kuva suuremmaksi ^

nimi: Moon Sadow

kutsimanimi: Moon

syntynyt: 17.3.2007 (10v.)

skp: Ori

rotu: Quaterhevonen

säkä: 158 cm.

kasvattaja: -

omistaja: Kuutamohullu

koulutustaso: Ko: HeA Re: 110 cm Me: 100 cm.

painotus: Maastoeste

Luonnekuvaus:

Moon on ikuinen symppis ja tallin perusteellinen höperö. Silloin tällöin se vaikuttaa kovin tyhmältä ja tekee hoitajansa hommat himenan työlääksi, mutta normaalisti se tuo enemän mieleen koiranpennun, kuin hevosen.

Ratsastaessa Moon on maastoesteiden valtias. Se on pettämätön maastoratsu ja ampaiseen normaalisti miltein neliin , jos sitä ei komenna häljentämään. Moon tuntuu nauttivan jokaisesta annetusta tehtävästä, niitä puisevimpia koulukiemuroita lukuun ottamatta. Sitä ei koskaan joudu patistamaan liikkeelle, lähinnä se on haasteellinen pysäyttää.

Hoitaessa Moon on kiltti, eikä aiheuta minkään laista ongelmaa, jos nyt et liian väkivalloin harjaa. Tuolloin vastauksena tulee annos terävää purukalustoa. Sen perus höppänyysvalikoimaan kuuluu: juoda pesuvettä, syödä hoitajan hiuksia, seisoa turpa vasten karsinanaitaa ja katsoa ohikulkevia vetoavasti *minua ei ol ikinä hoidettu* ilme naamallaan, Seurata aitauskenlaitaa, kun hoitaja lähtee ja hirnua tämän perään , vaikka takana olisi parin tunnin ratsastus.

 

Kaikki kuvat & grafiikka By: Kuutamohullu

©2019 Tiera - suntuubi.com