Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Klikkaa kuva suuremmaksi ^

nimi: Tieran Ichicko

kutsumanimi: Ici

syntynyt: 18.5.2011 (2v.)

skp: Tamma

rotu: Risteytys (Brumby, Andalusia, Mustangi)

säkä: 153 cm.

kasvattaja: Kuutamohullu & Husky

omistaja: Kuutamohullu

koulutustaso: Koulutus vaiheessa....

painotus: Esteratsastus

luonnekuvaus:

Voiko ovelalla ja kettuilevalla orilla, sekä viisaalla ja itsepäisellä tammalla olla kiltti ja nöyrä varsa? Ei! Ici on ehdottomasti haasteellisin varsa, jonka Tiera on kasvatanut. Se on ovala ja häkellyttävän fiksu, kun se availee solmuja ja tiirikoi karsinan ovia. Selustaansa siis saa vahtia. Tuomen hevosista Ici tulee parhaiten toimeen Jään, Tintin ja Lumen kanssa.

Ratsastaessa Ici on aivan vauva vielä. Päivittän sitä ihmetellään varjoja ja pelästytään maneesin seinässä olevasta peilistä tuijottavaa mörköä, jos näitä ei kuitenkaan oteta lukuun on tamma lupaava tapaus ja siltä voidaan olettaa menestystä esteillä.

Hoitaessa Icin pottumainen luonne vasta tuleekin esille. Ensimmäinen viite siihen on sen karsian ovi, joka Flickan tapaan lukitaan kettingillä ja munalukolla. Nuori tamma on Tieran virallinen kahlekuningas ja sen hoitajalla kannattaakin olla erinäinen valikoima solmuja mielessään. Ellei kuitenkaan takerruta tiirikointiin on tamma varsin leppoisa hevonen, vaikka omaakin isänsä näyttelijän taidot.

 

Kaikki kuvat & grafiikka By: Kuutamohullu

©2019 Tiera - suntuubi.com